Wednesday, May 25, 2011

Selamat Hari Jadi Mama!!!



semalam celebrate birthday mama... kitorg arrange a surprise for mama time dinner kat Famous Thai Shah Alam Mall Sec9
actually masa tgh2 makanan nk dihidangkan.. mama dah tak sabar nk makan.. tp kitorg ckp.. nnt dulu ma.. ada lagi lauk.. tunggu smpai semua lauk dah terhidang baru kita makan..
pastu, signal diberikan kpd pelayan restoran.. pelayan restoran pun menghantar kek hari jadi siap dgn diiringi lagu "Happy Birthday To You"....
Mama, terharu dan speechless.. kak ti cuba menenangkan mama...
Abis je lagu.. mama tiup lilin.. dan semua org dalam restoran tu tepuk tangan.. (clap.. clap.. clap)

Selamat Hari Jadi Mama!!!

1 comment:

  1. Mabrook semua. Papa ucapkan semua terima kasih kerana dapat menghiburkan Mama.

    Moga moga semua anak anak dan menantu papa semua sihat sejahtera, dimurahkan rezeki, ditingkatkan iman, diberkati semua amalan soleh dan berbahagia keanak cucu. Amin

    ReplyDelete